22 нояб. 2012 г.

ГОТУЮТЬ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ


   «Після виборів існуватиме проблема їх легітимності», -  ще місяць тому висловив своє застереження не хто-небудь, а сам голова Центральної виборчої комісії.
      Регіональний каток «покращення» налаштований законсервувати існуючий порядок.
      Досить широке коло людей, необізнаних в тонкощах політики, навіть не можуть усвідомити, яку брудну гру нав’язує ця нікчемна і, здається, з хворими мізками, влада. Виборчий процес планомірно доводять до маразму.
      Спочатку ці «наперсточники» від так званої більшості «розвели» парламентську опозицію на недосконалий закон про вибори. Потім, підконтрольна їм Центральна виборча комісія «незаангажовано» нарізала округи, так що до Миронівського виборчого округу потрапило місто Переяслав-Хмельницький. Дивним чином межі округу вже майже рік «щедро обробляє» провладний кандидат із своїм «благодійним» фондом та ще й під патронатом та улесливими промовами вірнопідданих голів адміністрацій.
      Особливим цинізмом відзначився процес формування окружних виборчих комісій. «Партєйки», які виставили підставних осіб - «Руський блок», «Руська єдність», «Єдина Родина», «Братство», «Союз анархістів України» та ін. - заповнили окружні виборчі комісії. За пару тижнів ці «підстілки» змінили своїх представників фактично в усіх окружних виборчих комісіях на представників партії регіонів.
      Миронівська ОВК не є виключенням. На перше засідання представників вищезгаданих «партій-прокладок» не можна було знайти днем з вогнем. Натомість ВО «Свобода» так і не матиме жодного представника по всіх 225 округах.
      13 вересня 2012 року ЦВК, прогнозовано, своєю постановою змінює порядок проведення жеребкування по формуванню дільничних виборчих комісій, де пропонує  провести фактично одне жеребкування по всіх дільницях. Зрозуміло що такі дії ведуть лише до тотальних фальсифікацій через підставних осіб та вже згадані «партєйки».
      І насамкінець. Пройдисвіти від партії регіонів зареєстрували в Верховній зРаді зміни до закону про вибори, якими хочуть прибрати норму, де передбачено, що виборчий бюлетень є бланком суворої звітності. А це означає, що після голосування вони зможуть замести сліди фальсифікацій і знищити бюлетені.
      Таким чином протягом всіх років незалежності наші законодавці не займалися будівництвом правової держави, а займалися вдосконаленням технологій цинічних маніпуляцій на виборах. Нині злочинці та злодії від партії влади намагаються за будь-яку ціну потрапити до парламенту винятково через тотальні фальсифікації та адмінресурс.
      Зважаючи на викладене, я закликаю всі опозиційні сили та небайдужих громадян об’єднати свої зусилля у захисті голосів виборців та унеможливити маніпуляції у нашому виборчому окрузі.

      Під час зустрічей мене, як кандидата в народні депутати України від ВО «Свобода», люди часто запитують, як так сталося, що в країні проходили об’єднавчі процеси, а ми все рівно маємо калейдоскоп із 22 партій в одному бюлетені та 21-го кандидата-мажоритарника в другому? Влада, втрачаючи авторитет у суспільстві, всіма силами намагається заплутати людей, кинувши у списки технічні партії та технічних кандидатів. Врни й далі маніпулюють масовою свідомістю.
      Ці вибори в котре мають показати рівень нашої політичної зрілості. Наприклад, чого навчила нас історія з Черновецьким (прозваним в народі Льоньою-космосом)? Чи пенсіонери й далі готові продати свою долю за продуктовий пайок? Свідомі громадяни занепокоєні і усвідомлюють, що голосування за партію регіонів та її представників – це національне самознищення.
      Багатьох виборців дивують показники деяких соціологічних досліджень, та високий рейтинг партії влади? Невже знаходиться така кількість людей, які готові голосувати за «паханів» при владі? Невже громадяни адаптувалися до тотальної брехні, нав’язаних феодальних взаємовідносин, до мільярдної корупції та жлобської моралі?
      Наше завдання - зробити так, щоб це непорозуміння, ця кримінальна політична сила, відійшла в небуття.
      А тим часом    
      Експерти ОБСЄ оприлюднили результати дослідження Програм основних політичних сил, які мають реальні шанси потрапити до Верховної Ради. Найкращою фахівці вважають програму ВО «Свобода» - «Своя влада, своя власність, своя гідність на СВОїй Богом ДАній землі». «Програма є найбільш досконалою та грунтовною порівняно з іншими виборчими програмами. Тут є чітка ідеологія та прослідковується стратегія діяльності партії», - говорять вони.
      Від себе доповнимо. За свою 20-ти річну історію наша партія жодного разу не була в парламенті, не кажучи вже про виконавчу владу. Із 2,5 тисяч депутатів місцевих рад – жодної «тушки» чи зрадника-перебіжчика. Не було, немає і не передбачається у її складі олігархів та монополістів. Своєю діяльністю ми наповнюємо політику українським змістом, опираючись на історичну, духовну, культурну спадщину свого народу.
      «Свобода – це не те, що вам дали.

        Це те, що у вас не можна забрати».     (Вольтер).   

Комментариев нет:

Отправить комментарий