22 нояб. 2012 г.

Шановні виборці!




      Нинішня влада, відчуваючи свою неспроможність далі керувати державою, не гребує ніякими методами, щоб законсервувати теперішній стан речей, а потім заиягти  нас у таке любе й дороге їй минуле. Та український  народ вимагає всеосяжних і докорінних змін.
      Сьогодні в мене є відчуття, що суспільство вже дозріло до того, щоб на 21-му році незалежності впустити до парламенту Всеуркаїнське об’єднання “Свобода». Впустити організацію, яка щиро прагне побудови справжньої Української держави наповненої національним змістом. Організацію, яка вже довгі 20 років плекає мрію про побудову Великої України і гідно та послідовно, крок за кроком, втілює цю ідею в життя.
      Чому чинна влада панічно боїться приходу ВО «Свобода» у Верховну Раду та чому ВО «Свобода має бути в ній?
      1. Всеукраїнське об’єднання “Свобода» будить громадськість. Ця найактивніша політична сила за свою 20-річну історію жодного разу не була представлена в парламенті. Має представництво з 2500 діяльних депутатів місцевих рад, які засвідчили, що здатні відстоювати свою ідею. За будь-яких обставин жоден з них не став зрадником - «тушкою».
      2. ВО «Свобода» - єдина самодостатня політична сила, в якій виборці не розчарувалися. Ми не обіцяємо захмарних зарплат чи пенсій, вертолітних площадок у кожному селі, метро до кожної школи. Наша програма «Своя влада, своя власність, своя гідність на своїй Богом даній землі» визнана експертами ОБСЄ найкращою. Можливо тому наш виборець найбільш свідомий та освічений. Можливо тому підтримка партії послідовно і невпинно зростає з кожним роком.
      3. На передвиборному з’їзді ВО “Свобода» його лідер О.Тягнибок чітко й відкрито представив список із 225 кандидатів за партійним списком та 35 кандидатів-мажоритарників. Експерти відразу оцінили його як зразковий. Це безкомпромісні бійці. В ньому відсутні олігархи, бувші комуністи, бувші кадебісти а також шоу-зірки чи спортсмени, яких просто використовують бізнес-партії. У ВО «Свобода», на відміну від інших партій, не продаються і не купуються «прохідні» місця. Такого в принципі не може бути.
      4. Без ВО «Свобода» опозиції не вдасться сформувати більшість в парламенті. Тому-то влада зробила і робить все, щоб не допустити наших представників у комісії (до речі, по Миронівському виборчому округу до дільничних виборчих комісій не потрапив фактично жоден). Вони прекрасно розуміють, що від представників ВО «Свобода» фальсифікатори отримуватимуть належну реакцію.
      Потрапивши у Верховну Раду депутати від ВОСвобода» не допустять плодити зрадників, парламент не буде контролюватися кримінальною олігархією.
      5. Нинішня влада, боячись приходу ВО «Свобода» до парламенту, цинічно занижує рейтинг, брутально фальсифікує справи проти активістів, масштабно застосовує адмінресурс.
      Звертаюся до Вас, шановні виборці, з надією на прояв почуття національної свідомості та закликаю всіх взяти участь у виборах. Чим вища явка виборців – тим нижчий відсоток фальсифікацій.
      Зберіться в один кулак і чітко дайте зрозуміти владі, що їх «покращення» нам набридло.
      Сьогодні є лише один політичний шлях – жодного голосу за Партію регіонів, її сателітів та її кандидатів.
      Ваш бюлетень, як постріл. Необхідно змінити все на користь українців.
      Голосуйте за Всеукраїнське об’єднання “Свобода» (11 номер у виборчому бюлетені) - символ стійкості і вірності своїм ідеалам та принципам, за силу, яка реально здатна протистояти антиукраїнській владі.
      Вірю в нашу перемогу!

      О.Даниленко
      кандидат у народні депутати від ВО «Свобода»
      17.10.2012р.

Комментариев нет:

Отправить комментарий